attlevamedepochjvd.blogg.se

En blogg om att vara mamma till en tonåring som har flera olika sjukdomar samt att hantera vardagen och syskon till det sjuka barnet.

Det blir aldrig som planerat....

Publicerad 2014-07-05 06:32:00 i Allmänt,

Nu ligger Meja och jag på barnavd. på Vrinnevi sjukhuset i Norrköping, Meja blev inlagd igår...det var helt oplanerat så jag fick hipp som happ packa ihop och åka ifrån jobbet...Tommy var snäll och kom och hämta mig och körde hem mig först så jag fick packa ihop grejer, samt att jag först fick gå och hämta Meja som var och badade på centralbadet med sin lilla syster, så typiskt när Meja väl gör nåt och har lite ork till att gå utan för lägenheten så får vi istället åka hit...anledningen till att vi är här på sjukhuset är för att Meja har haft feber sen två veckor tillbaka och den vill inte ge med sig, så de observerar henne och tar en rad olika prover och röntgen....vi har inte fått några svar än utan de kommer på söndag. Men för första natten på två veckor så har Meja inte haft feber och det är när vi är här ;) Sa till Meja att de kanske tror att vi har hittat på bara för att få ta in på ett lyxhotell över helgen...stort skämt!!! Avskyr att vara här samtidigt som det är tryggt för de kan fixa och trixa på dirkekten om det är nåt.
 
Vi prata lite snabbt med Malou igår och hon ska till London idag, så underbart. Snart kommer hon hem nästa lördag ska jag åka upp till Arlanda och hämta Malou och Filippa. Tror att jag längtar mer efter Malou än vad hon längtar efter mig. Hon är ju 15 år och då är man ju inte så intresserad av sin kära mamma;)
 
Min lilla bebis Miranda som snart är 11 år ska iväg till sin farmor idag eftersom Tommy ska vara kvar hos Meja i natt om hon måste stanna kvar här i natt med. Men jag hoppas vi får åka hem på permission och komma tillbaka i morgon.
 
 
ha nu det så bra som ni kan, vi försöker med det även om det känns SKIT,
Kram
Malin och Meja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela