attlevamedepochjvd.blogg.se

En blogg om att vara mamma till en tonåring som har flera olika sjukdomar samt att hantera vardagen och syskon till det sjuka barnet.

Så himla glad

Publicerad 2014-11-21 07:06:07 i Allmänt,

Idag när jag kom hem från jobbet var det som vanligt ett brev från landstinget.... jag orkade inte öppna det direkt då min första tanke var att "vad är det nu för undersökning eller så meja ska på " tillslut tog jag mod och ork till mig att öppna det...och jag kunde knappt tro vad jag läste!!!! meja har blivit beviljad två veckor rehabilitering resa till marbella i mars/april... och jag ska följa med😀 dessa två veckor kostar nästan ingenting!!! eftersom det är en rehabilitering resa för meja, där hon kommer få träffa andra barn /ungdomar som har olika sorters reumatiska sjukdomar. det jag får betala är 1300 kr samt fickpengar 😃 meja blev så glad att hon började gråta och jag stod och dansade inför meja och sa att det var sant. detta betyder så mycket för meja att hon har något roligt att se fram emot 😃 puss på er 🎎

Så himla glad 😀

Publicerad 2014-11-20 20:10:00 i Allmänt,

idag när jag kom hem från jobbet var det som vanligt ett brev från landstinget.... jag orkade inte öppna det direkt då min första tanke var att "vad är det nu för undersökning eller så meja ska på " tillslut tog jag mod och ork till mig att öppna det...och jag kunde knappt tro vad jag läste!!!! meja har blivit beviljad två veckor rehabilitering resa till marbella i mars/april... och jag ska följa med😀 dessa två veckor kostar nästan ingenting!!! eftersom det är en rehabilitering resa för meja, där hon kommer få träffa andra barn /ungdomar som har olika sorters reumatiska sjukdomar. det jag får betala är 1300 kr samt fickpengar 😃 meja blev så glad att hon började gråta och jag stod och dansade inför meja och sa att det var sant. detta betyder så mycket för meja att hon har något roligt att se fram emot 😃 puss på er 🎎

Rörigt värre...

Publicerad 2014-11-20 15:52:33 i Allmänt,

Herregud vad dagarna tickar på jag kan verkligen inte förstå att snart är det december och att år 2014 är slut...detta år har vart så rörigt och konstigt...och än är det inte över...
Meja mår ok, hon är snart nere på 20 mg på kortison :) Vi ska ta prover nästa vecka för att se hur hennes kropp klarar av det. Hoppas så in i norden att sänkan är kvar på 23 så att hon klarar det!!!!
Min lilla fis Mirre har det lite kämpigt men och jag vet att jag är långt ifrån en super morsa som klarar av att hantera allt som händer och sker i livet...men som sagt så är snart detta år över och ett helt nytt år står oskrivet :) Turkiet har vi att se i fram emot iaf :):):) Jag vet att vi kommer få en underbar vecka.
 
Har lite roliga saker att se fram emot nu under november och december :) På lördag ska jag umgås med Rosse :) Sen nästa helg ska jag på Julgalan med min bror och hans tjej:) Sen är det ju nyårs afton:) Och för första gången på många år ska jag FIRA nyår!!! Vi ska ha fest hemma hos Clarutzi :):):) Tommy var snäll och tog tjejerna på nyårsafton.
 
Jag har börjat med att promenera till mitt jobb det är ca 2,8 km enkel väg så det innebär att jag går nästa 6 km varje dag bara för att ta mig till och från jobbet. Jag ska försöka ta tag i mig själv igen och hitta energi någonstans ifrån och då har jag kommit på den fantastiska idèn att promenera till och från jobbet:)
 
Ha nu en härlig helg och krama era nära och kära:)
 
Puss och kram 
 
Malin

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela