attlevamedepochjvd.blogg.se

En blogg om att vara mamma till en tonåring som har flera olika sjukdomar samt att hantera vardagen och syskon till det sjuka barnet.

Februari är här

Publicerad 2015-02-06 07:49:26 i Allmänt,

Så var det februari och årets första månad har passerat.
Meja mår rätt så bra just nu och igår var vi på samtal med Mejas skola, hon ska få byta klass efter sportlovet. Lärarna berätta att hon sitter ensam i skolan och gå på andra lektioner med den klassen som nu snart kommer att bli hennes klass. Jag är inte positiv inställd till detta men det är Mejas önskan och lärarna sa att så bra som Meja jobbar när hon är på den andra klassens lektioner så kommer det gå galant. Jag sa att ni känner Meja bäst på hur hon fungerar i skolan så jag tänker inte sätta stopp för ett klass byte om lärarna anser att det är det bästa. 
Nu har Meja vart utan cellgifter i snart 3 månader och hennes lever har äntligen gått tillbaka till ett bra värde, men läkarna har beslutat att Meja ska få vila sin lever till den 26 februari när hon ska till sjukhuset igen för att få sin nästa dos av Orencia (immunförsvar via dropp), då tar vi nya prover och ser vad de säger. Är det fortfarande skapliga kommer Meja börja med cellgifter igen men troligen i mildare form och i tabletter. Jag hoppas och önskar att det har vänt nu och att skovet är på väg att ge sig för Meja så hon sakta sakta kan få komma tillbaka till livet och bli levnadsglad igen. Snart åker Meja och jag på två veckors rehablitering till Marbella. :)
 
Själv har jag gjort stora förändringar i mitt liv :) och det är bara positiva sådana :) Jag har äntligen börjat träna på gym, jag går ett par gånger i veckan och så har jag slutat röka!!! Jag har vart rökfri 32 dagar!!!!! Jag är så ooooooooooooooootroligt stolt över mig själv att ni inte anar!!!!!
 
När jag fyllde år fixa mina bästa brudar Clara, Rosse och Mirela en dag/kväll för mig. Vi var och bubbla först på dagen sen träffades vi hemma hos Clara och de hade lagat massor av god mat!!! Vi åt så vi blev som fyra köttfärsbiffar ;) Sen gick vi ner till vårt kära High lander, men tanten (jag alltså) orka inte med kvällen så vid 24 tiden begav jag mig hem och mina tjejer åkte på efterfest till klockan 6 på morgonen!!!! De är galna!!!
 
Idag kommer mina sötisar Malou och Miranda hem :) Om de är friska dvs...de har vart sjuka i influensa hela veckan och är de ff dåliga vill jag inte att de kommer och smittar främst Meja men även mig och Broman.
 
Puss och kram på er:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela