attlevamedepochjvd.blogg.se

En blogg om att vara mamma till en tonåring som har flera olika sjukdomar samt att hantera vardagen och syskon till det sjuka barnet.

Snart snart snart....

Publicerad 2015-02-23 10:38:02 i Allmänt,

Så får jag äntligen åka till värmen, Meja och jag ska ju åka på en rehb resa till Marbella. Det ska bli så roligt att få träffa andra föräldrar och ungdommar som har liknande sjukdomar.
Idag är Meja glad då hon ska få byta klass från idag, förs är det en prövotid på 2 veckor för att se att det fungerar. På lördag ska hon åka med Min stora dag till Örebro och titta på melodifestivalen, en kompis och farmor ska hänga med Meja.
 
Nu har Malousan fyllt 16 år vi hade kalas i lördags för henne och det flöt på bra, men jag förstår ej hur min lilla Malou kan vara 16 år...jag är ju liksom 22 ;) Min plutta ska iaf göra sin andra piercing idag hon ska ha en till i läppen så det blir nåt som kallas för snakebite. I helgen blekte hon även håret...och jag även hårbotten ;) Brände hål i huvudet!!! Men men det växer ju ut igen :) Hon ska bli snyggt blå till slutet av veckan.
 
Min lilla hulligan Mirre följde med sin kusin Noel i lördags och lekte med honom på kvällen sen var min underbara bror snäll och körde hem Mirre på kvällen. Till helgen ska Mirre och Noel vara hos mina föräldrar då vi ska hitta på något riktigt roligt som jag ej kan berätta om än då det är hemligt:)
 
Vet ni om nåt annat...peppar peppar ta i trä....men jag har inte vart hemma något med Meja denna månad!!! det är ju några dagar kvar på februari men jag hoppas verkligen inte att Meja kommer kunna bli så dålig så jag kommer att få en hel lön utan vabb för första gången sen januari månad förra året!!! 
 
Nu är det så många "rutin" besök på sjuhusen hela tiden så det går bra att min mamma och Mejas farmor kan följa med henne istället detta resulterar ju med i att jag inte behöver vabba för Meja varje månad. 
 
Nu har jag inte rökt en ciggis på 49 dygn!!!!!
 
Ha nu en underbar dag.
Puss och kram
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela