attlevamedepochjvd.blogg.se

En blogg om att vara mamma till en tonåring som har flera olika sjukdomar samt att hantera vardagen och syskon till det sjuka barnet.

Maj månad

Publicerad 2015-05-19 12:58:19 i Allmänt,

Snart är maj slut med och om 39 dagar sitter vi på planet till Turkiet :) Gud så skönt:) Dagar som denna när det ösregnar längtar jag extra mycket till värme och solen.
Nu har jag lagt mycket tid på mig själv och det känns bra, jag har valt att ta hjälp av en PT och igår fick jag beröm för mina framsteg :) Nästa vecka ska jag vägas och mätas och se om det har hänt nåt på en månad :)
Det är så rörigt med så mycket olika tider hit och dit med alla tre tjejerna men nu har jag iaf bett Tommy följa med Meja till Astrid Lindgrens barnsjukhus nästa vecka, min mamma hjälper till samt Tommys mamma. Denna vecka är det flera besök för Meja till sjukhuset och tandläkaren nästa vecka är det ALB...ja ni tänk när det kommer en vecka som är utan sjukhusbesök!!! Längtar så in i norden till den dagen.
Själv väntar jag på min egna "dom"....har ju vart och tagit en rad prover :( Nåt som inte stämmer i min kropp :( har ju "snott" av Mejas kortison tabletter för att inte ha ont i kroppen men tillslut tog jag mod till mig och ringde vc...nästa vecka som sagt kommer dommen...jag har iaf börjat träna för att bygga upp muskler och på lång sikt bli smidigare i kroppen. Just nu kör jag stenhårt med PT och 6 pass i veckan :) Men det är bara 39 dagar kvar sen kommer jag börja träna 4-5 pass i veckan :)

Ha det så bra
Puss och kram

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela