attlevamedepochjvd.blogg.se

Min älskade lilla Meja

Publicerad 2023-09-24 19:36:08 i Allmänt,

 

 

 

MIN ÄLSKADE MEJA

Jag är så innerligt ledsen att jag inte kan vara på samma plats som du är på nu men jag vet att alla dina små hamstrar är tillsammans med dig nu. Jag vill inget hellre än att vara där du är, men då sviker jag dina systrar. Jag hoppas att du kan förlåta mig för att jag inte fanns vid din sida när ditt liv här på jorden tog slut och att jag inte är på samma plats som du är på nu, du finns i mina tankar hela tiden. Jag saknar din fysiska närhet som enormt mycket och jag är så trasig och tom utan dig vid min sida, men jag kan inte komma och hälsa på dig än jag behöver stanna kvar hos dina systrar Malou och Mirre.

 

När jag tänker på dig så ler jag men samtidigt så gråter jag så mycket nu för jag saknar precis allt med dig, du har ju vart min lilla ”skitunge” som alltid gjort vad som passar dig och när det passar dig, tex åka och köpa hamster utan att säga till, hoppat från 5 meters höjd ner i floden i Turkiet och då hade du brutit din arm, hoppa från 10 meters höjd ner i vatten, tagit fel spårvagn och hamnat i en snödriva med Malou, missat att gå av bussen i Gusum och hamnar i Valdemarsvik, på en av våra resor till Turkiet och du var tvungen att gå på ”toa” precis utanför hotellet eller som när du fyllde hela badkaret med ödlor i Ringarum. Du har aldrig tillåtit din epilepsi eller juvenil dermatomyosit hindra dig från att leva ditt liv fullt ut så mycket du bara kunnat.

Du har alltid stått fast vid vad du tycker är rätt och fel. Du har aldrig klagat på din situation och funnit dig i att du måste ta alla mediciner, blodprover och sjukhusbesök. Att du orkat under alla dessa år är helt fantastiskt och det visar vilken enorm envishet du bär på.

En mening som du sa på vår första resa till Alanya 2013 har fastnat så inom mig är när du säger till mig på stranden ”mamma, det här är livet.” Du älskar värme, sol och resa lika mycket som mig.

 

Jag är så glad att vi har så många fina minnen tillsammans, alla våra resor, alla tokiga påhitt du kommit med samt all den tid du och jag delat när du vart på sjukhus.

Jag har vart tillsammans med dig hela tiden och är så ledsen att jag sviker dig nu.

 

Jag är så ledsen för allt du vart tvungen att gå igenom i ditt korta liv, ditt vuxen liv höll ju just på att påbörjas. Men jag tänker ändo att du är glad för allt du hann uppleva.

Jag vet att du är medveten om att jag alltid gjort allt jag kunnat göra för dig för att försöka underlätta ditt liv, men önskar jag kunnat göra mer.

 

Jag hoppas och tror att du har det superbra där du befinner dig nu men jag vill att du följer med mig när jag kommer resa utomlands nästa gång.

 

Jag vill inte att detta ska mina sista ord till dig utan jag vill att du pratar/visar dig för mig så ofta du bara kan så ska jag prata med dig och krama om dig. Jag finns alltid för dig och när du har tid så skulle jag bli så glad om du kommer och hälsar på mig.

 

Jag vill bara få krama dig varje dag, jag vill höra din röst varje dag, jag vill att du ska vara på samma plats som mig.

 

Jag saknar dig så enormt mycket min Meja min ÄLSKADE Meja och längtar tills vi ses igen.

 

”Puss, puss, älskar dig så hörs vi snart”

 

 

Mamma

 

 

 

 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela