attlevamedepochjvd.blogg.se

En blogg om att vara mamma till en tonåring som har flera olika sjukdomar samt att hantera vardagen och syskon till det sjuka barnet.

Valborg

Publicerad 2015-04-30 09:15:00 i Allmänt,

Snart är sommaren här så underbart:) Vi behöver alla sol på våra kinder, för visst blir man lite gladare så fort solen lyser och värme infinner sig och träden blommar :) Iaf så blir jag så mycket gladare.
Dagarna tickar på och Meja mår relativt bra, vi ökar metotrexat nu för att kunna sänka kortison så det är bara att hoppas att hon klarar av detta och att levern inte tar stryk så Meja kan få börja tappa kilon.
Mirre och jag kämpar på tillsammans och det är så roligt att se henne börja bli en egen individ som bryter sig loss från morsan(mig) Malou slutar snart 9:an och är totalt ointresserad av att umgås med mig...så livet börjar alltså bli normalt för oss även om vi har sjukhus besök varje vecka så ingår de i vår vardag nu och vi har rutin på detta. Sen att de olika instanserna inte kan förstå att "bara en halvtimma" hinner väl alla med per dag men om man räknar på att det är tre olika tjejer och flera olika saker som vi "bara" ska lägga en halvtimma på så förstår väl vem som helst att "bara" en halvtimma helt plötsligt är en hel kväll och då har vi inte ens lagat mat än eller gjort dagliga hushålls sysslor...jag vet inte hur jag ska få till tiden efter jobbet...jag kan ju inte sluta jobba för att hinna med en halvtimma här och en halvtimma där....
Jag tänker satsa på mig själv nu under detta år har ju redan startat min resa genom att nu vart rökfri sen 5 januari. Så igår hade jag ett första möte med en PT så på måndag nästa vecka börjar jag att träna med en PT som även kommer hjälpa mig med kosten, har satt upp delmål och förklarat vad JAG vill ha ut av träningen och det känns jättebra. Visst kostar det en hel del, men eftersom jag har tillåtit mig själv att röka i 25 år och de senaste 20 åren har jag ju rökt för ca 1500 kr per månad så kan ni ju själva räkna ut att det är åtskilliga tusenlappar jag har eldat upp och förstört min hälsa för.

Ha en trevlig valborg nu:)
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela