attlevamedepochjvd.blogg.se

En blogg om att vara mamma till en tonåring som har flera olika sjukdomar samt att hantera vardagen och syskon till det sjuka barnet.

Ullared

Publicerad 2015-11-25 09:29:26 i Allmänt,

Gud vad dagarna försvinner....idag är den 25 november!!! Och här sitter jag med en bruten handled men ska äntligen få ta bort gipset nästa vecka den 2 december. I lördags var jag på 40 års fest hos min underbaraste Clara:) Det var superkul!!! Nu på lördag vankas det Ullared med syster på dagen och på kvällen ska jag iväg på 45 års fest och nästa fredag ska jag och mina tjejer och min bror med hans familj åka på IDOL finalen i Stockholm :)
Meja har fått epilepsianfall igen och vi ska till läkaren den 7 december, hon går på sin utredning på BUP och vi börjar närma oss slutet iaf. Meja fick besked i förrgår om att hon är på reservplats nr 3 för rehab resa i påsk, så vi får se om hon kommer med men att två stycken innan henne tackar nej känns overkligt!
Malou kämpar på i gymnasiet och är en riktigt super pärla:) Min minsta bebis Miranda kämpar med på med sina bestyr och vi klarar detta tillsammans.
Ha nu en bra dag
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela